fredag 15 juli 2011

Massor har hänt!!!

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist så jag ska försöka summera det här lite kort...

MFF
I Onsdags spelade MFF champions league kval och jag gjorde därmed min debut på Swedbank stadion i Malmö. Tyvärr så tycker jag inte om att ha saker på huvudet ... typ mössa och hörselkåpor så det blev inte långvarigt.. 


Jag gillar MFF!!

Med Mamma på match

PRESENT
I Torsdags var Mamma och Pappa ute och shoppade massor till sig själva. Det hade väl varit taskigt om jag inte fick något då. Så rättvisa som de är så fick jag ett babygym med mumin motiv. Det är väldigt roligt!! Imorse låg jag en lång stund och roade mig själv i detta gym.. 

Här kommer det viktigaste!!
Jag har fått två kusiner ;-) De små prinsessorna Saga och Vilda föddes 14:e Juli 14:00 resp. 14:02. Hela familjen Tihof ser så framemot att få träffa dessa små sötnosar..

BVC BESÖK
Idag har jag varit på BVC och träffat en snäll läkare som tittat på mig och kontrollerat så allt är som det ska. Det var det! Han avslutade besöket med kommentaren: "det där blir en stor pojk" Ja, jag växer, det vill jag då lova! 5955g och 62cm mätte jag idag. 

Hoppas något av detta var av intresse för er. 
Kram
/FRED  


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Fred!
Oj vad du hinner med mycket! Bröllop, semester, MFF match, shopping m.m. full rulle hela tiden. Och två nya kusiner har du fått så nu är du inte minst i familjen längre heller, här går det undan. Måste säja att du är supertuff i MFF-bodyn, ser verkligen ut att trivas i den också. Vi ses nästa helg, det ska bli kul att träffa dej igen! Kram från Christel

Anonym sa...

Hej Fred!

Mormor och morfar tycker också att du är jätte fin i dina MFF kläder.
Dit nya lekplats är superfin där kommer du att ha roligt framöver. Grattis till dina nya kusiner, nu är du inte minstingen längre med dina 62cm och 6 kilo, du växer jätte fort. Puss och kram från mormor och morfar.

Anonym sa...

Hej Fred!

Du är ju bara för söt i MFF-bodyn och vilket smile!
Kram från Perssons

Anonym sa...

Hej Fred!
Tack för alla härliga kort o uppdateringar som vi får. Det är alltid lika roligt att kolla om det kommit något nytt. Tänk att du får vara med om så mycket hela tiden fast du är så liten.
Det ska bli så kul i helgen att träffa dej o alla dina nära o kära. Det ser jag fram emot.
Skicka ett stort Grattis till de små tvillingflickorna o deras familj!!

Kram kram
Farmor

Emilia och Viola sa...

Härligt Fred. Du är liiite tyngre än vad jag var (50 g) och liiiite korta än vad jag var (0,5 cm) när jag var 7 veckor. Äntligen en kille i min längd. Alla andra är bara små pluttar! Får jag chans på dig?

Kramar från Viola ;-)