måndag 16 maj 2011

Kompisarna

Ja då var det en vecka kvar till beräknad förlossning. I helgen har Mamma och Pappa haft fullt upp med att göra plats till min säng. De fick hjälp av Mormor och Morfar vilket dom är mycket tacksamma för!
Nu är sängen bäddad och som ni ser på nedan foto väntar mina kompisar på mig.
Nallen till höger heter Teddy Tihof :-)Jag har förresten två kompisar till som jag pratade lite med i påskas... dom ligger i Moster Karlottas mage..


Vad väntar jag nu på??

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mini! Låt inte mamma och pappa vänta alldeles för länge, de längtar så mycket efter dig. Sängen är bädda tänk så skönt det ska blir att ligga där nära både mamma och pappa.
Kram på dig. mormor

Anonym sa...

Hej lilla vän! Ja du, vi är många som väntar på dej och vi är nog lika nyfikna allihop. Som Lill-Babs (en tant som sjunger hellre än bra) sjunger "vem du än är så välkommen till livet" det instämmer vi alla i. Hur som helst har vi snart väntat färdigt och fast alla vuxna härute säjer att tiden går såååå fort tycker vi att tiden som du bott i mammas mage har varit rysligt lång. Här finns så mycket att upptäcka, många äventyr väntar på dej men först ska du komma till ro hos mamma och pappa. Dina föräldrar kommer att ta väl hand om dej och ge dej mycket kärlek, det behöver alla barn. För dem är du det viktigaste av allt så du behöver inte vara orolig. Jag heter Christel och är mammas faster, syster till din morfar, ja det låter väldigt komplicerat men du kommer snart att förstå. Här finns mormor, morfar, farmor, mostrar, morbröder, fastrar, farbröder, kusiner i det oändliga och alla längtar vi efter dej. Vi ses snart, puss, puss!

Anonym sa...

Hej Mini!
Jag förstår väldigt väl att du har det bra i mammas mage, så varmt o skönt o allt som behövs. Men du ska veta att här ute står våren i full blom, fåglarna kvittrar o naturen står i sin vackraste skrud. Så välkommen ut ,när du tycker det känns bra.
Allt gott till dej o dina väntande föräldrar önskar farmor

PS. Kul med alla bilder o även att få se dina kompisars "lilla hus"