lördag 13 april 2013

torsdag 11 april 2013

Utveckling

Utveckling = glädje, men det kan också göra ont i ett Mamma hjärta.
Fred har på sistone börjat prata massor! Det kommer nya ord varje dag, känns det som. Han pratar meningar och man kan faktiskt sitta vid frukostbordet och föra ett hackigt samtal.
Fred han kommer till oss och ber oss ta bort bajs, snor osv... Komik är att han ber Johan ta bort den ( = mig ) när vi kramas ;-)

Idag trillade han från stolen i köket och slog sig. På skriket att döma gjorde det väldigt ont. Vi båda missade vad som hände men vi frågade var han slagit sig och han svarar i munnen. Förvånad över att han verkligen gav ett svar tittade jag i munnen och mkt riktigt blödde det rejält. Strängen i överläppen har gått av :-( Ajaj.
Men vilken lycka att han kan ge svar på den nivån, det underlättar massor.

Fred har nu varit sjuk i knappt en vecka och han är riktigt trött, gnällig och ärligt talat känns det som han är uttråkad på att bara vara hemma med Mamma och Tuva om dagarna.
Idag berättade jag att vi skulle till Maxi och handla.
Ja, maxi! säger Fred sen tittar han frågande på mig och säger Mamma barn Maxi? Då undrar killen om där är andra barn på Maxi, han vill leka. Han ÄR trött på att bara vara med mig. Stackars liten. Det gör ONT i ett Mamma hjärta!!
Låt nu vår kille bli frisk.... Snälla....