måndag 26 november 2012

Tar hand om...

Det är min uppgift som storebror att ta hand om Tuva. Idag gör jag mitt bästa för att hon ska ha det mysigt i babysittern. Det är filtar, nappar, nallar och sen får hon så klart låna Ninis för det är den sak som gör det allra mysigast för mig :-)

Ha en bra måndag! Nu ska jag fixa lite i Mammas lådor i köket...

lördag 24 november 2012

Nya områden

Idag har vi utforskat nya områden runt huset där hemma :-) Titta här är jag och Pappa hand i hand på grusvägen mot Barsebäck gods.. <3

tisdag 13 november 2012

Sjuk :-/

Jag är sjuk och har varit så sen i Fredags. Feber, snorig och sprucken trumhinna pga öroninflammation :-( Ajaj vad jobbigt det är... Jag är ledsen och trött men har samtidigt svårt att komma till ro på nätterna. Detta har fått resultatet att jag nu har två trötta föräldrar här hemma.

Någon som inte är mer trött än vanligt är Tuva. Hon tränar och håller igång :-) Stark är hon också! Idag fick jag följa med till BVC för att väga och mäta henne. Hon väger 5900g och är 59cm lång, det ni är en rejäl bit :-)
Här en bild på En funderande Tuva.

måndag 12 november 2012

Promenad...

Ute på promenad med lillasyster! Mamma säger att jag är en snäll och duktig storebror ;-)

söndag 4 november 2012

4 veckor

Idag är min lillasyster Tuva 4 veckor..:-) Oj oj, vad dagarna går tycker jag - och då säger mamma o pappa att tiden går ännu fortare när man blir äldre... Låter inte det konstigt?