torsdag 27 september 2012

Kalasfin

Snart ska jag på kalas till Moster Therese. Där ska jag busa med kusin Meya :-) det ska bli kul!

tisdag 25 september 2012

Den där lillasystern...

Ja då väntar vi tåligt på den dära lillasystern. Hon är visst en riktig argbigga i magen säger Mamma... Så då undrar vi vad hon väntar på, livet utanför är ju hur mysigt som helst!  

Idag 25:e sep fyller våra kusiner Carl & Svante år, GRATTIS!
Så det är ju bra att hon inte kommit idag.
Det är ju inte kul att dela födelsedag.....
Imorgon 26:e sep får hon gärna komma. Annars får hon vänta tills den 28:e för den 27:e fyller Moster Therese år :-)
Mycket för en liten tös att hålla reda på men det ska hon nog klara,
hon är ju en Tihofsare ;-)

Mammas kompis Hege, hon har en jätte fin kamera som hon fotar oss med ibland. Hon har tagit lite foton på lillasyster i magen, mig, Pappa och Mamma.
Vi är såå nöjda!!
Kan det vara detta hon väntar på att vi ska visa fotona på magen? Vem vet... Här får ni ett litet smakprov på hur det kan se ut :-)





Tack Hege för de fina fotona!!





På väg...

På väg till dagis!!

tisdag 18 september 2012

Lillasyster

Som ni nog redan vet ska jag få en lillasyster. Mamma suckar en del och tycker att hon kan komma nu, men jag tycker det är rätt kul och leka med henne där hon är nu och med hennes saker så jag tycker hon kan vänta :-)

Vi spelar alfapet, lägger pussel och jag gillar att prova hennes saker.. Ja, se själva!!

måndag 17 september 2012

Första dagen

Idag har jag varit på dagis för första gången. Det gick bra tyckte både pappa och jag. Vi är bara fyra killar i vår grupp Clownen i nuläget o sen ska två tjejer börja i november. När vi lekte ute med de andra grupperna däremot var det fullt ös. 40 barn 1-3 år så många nya kompisar ska jag nog få :-) Till slut blev jag hungrig och ville gå in. Vi fick korv till lunch - mums - och sen var det dax att åka hem. Skönt, för jag blev verkligen trött av allt det nya o all lek!

onsdag 12 september 2012

Nyklippt

Idag har jag varit hos frisören för första gången. Pappa tyckte jag var jätteduktig :-) och det var jag nog också även om jag blev rädd på slutet. Varför då undrar ni... Jo jag har precis vant mig vid mammas och pappas handdammsugare därhemma och tänkte därför att det nog inte skulle vara några problem när frisören plockade fram sin - men den var sönder! Den blåste istället för att suga! Är det konstigt att jag blev rädd och ledsen??

söndag 9 september 2012

Stor kille

Jag är stor kille nu! Som mer än gärna sitter på dom riktiga stolarna och fixar med mina bestick...

onsdag 5 september 2012

Bauhaus

Pappa gillar inte Bauhaus men vi kör dit ändå ibland och tur är väl det - där finns hur mycket skojigt som helst att titta på, klämma på, dra ner och flytta runt..! Avdelningen med skruvar är såklart favoriten..

Sen har jag blivit väldigt bra på att klättra också. Det blir mycket upp och ner i soffan men även parkeringsgaraget funkar bra!

lördag 1 september 2012

Färdig

Helt färdig efter att varit hos Mormor & Morfar. Vi har hittat på massa roligt, lekplatser, promenader, ätit glass, tittat på bilar osv. Ja sen sov jag där inatt också. Det var ju hur mysigt som helst! Jag har haft såå kul :-) Tack Mormor & Morfar!!