fredag 31 augusti 2012

Golf

Ikväll är jag hos mormor o morfar så mamma o pappa passar på att spela golf. Trodde jag i alla fall. Att döma av bilderna ser det rätt slappt ut tycker jag.. ;-)

torsdag 30 augusti 2012

Ute

Ute finns så mycket att göra och se! Inte konstigt att jag vill vara vaken mest hela tiden och utforska nya saker... Brevlådan och grinden har blivit lite av favoriter, riktigt spännande prylar som jag kan rekommendera!

fredag 24 augusti 2012

Blåst

Jag som aldrig gillat när det blåser har kommit på att det är ganska häftigt ändå att bara stå upp i vinden och känna hur håret flaxar :-) .

Ibland är det skönt att bara hänga på mitt rum. Där finns så mycket att göra och titta på, inte minst mitt kusinfoto som jag gärna visar upp!

lördag 18 augusti 2012

Promenad

Idag har vi varit på promenad och kollat in golfarna :-) Först skulle vi hälsa på kossorna men de låg och latade sig i solen :-( Trots Pappas tappra försök att locka dom till sig genom att försöka prata ko-språk så fortsatte dom lata sig... Jaja vi får väl hälsa på dom en annan dag!

torsdag 16 augusti 2012

Kombinera

Det blir inte mkt bättre än när man kan kombinera de roligaste sakerna som finns... 1) Utforska gatan 2) Leka med bollar 3) Köra vagnen. Det är helt enkelt perfekt!

söndag 12 augusti 2012

Lego

Titta vad jag och Pappa byggt idag! En gubbe och hans hund :-) visst är den fin... Men roligast är att ta i sönder den ;-)

tisdag 7 augusti 2012

Leklåda

En leklåda kan användas till mer än leksaker. Jag provade den och jag passade perfekt så pappa fick köra mig i den :-). Det var sen inte lika roligt när jag ramlade baklänges ner i lådan :-( Tur då att napp och Ninis var nära tillhands. Jag somnade gott och sover nu middag i min egen säng för första gången på mycket länge... :-)

måndag 6 augusti 2012

Mammas mat

Det är så gott att få äta mammas hemlagade mat trots att hon inte är hemma. Tack mamma för att du fixat under helgen! Idag blev det korv stroganoff med bulgur... Mums!

torsdag 2 augusti 2012

Busa

Busa är så kul! Och det bästa är att det går lika bra inne som ute, morgon som kväll!!