torsdag 28 juni 2012

Köpenhamn

Sitter på tåget med Mamma och Pappa. Vi är på väg till Köpenhamn. Vi passar på att göra en utflykt nu när solen visar sig :-)

Ha en skön dag!!

måndag 25 juni 2012

Nu ni!!

Nu går jag :-) idag har jag tagit mina första steg och ikväll gick jag och hämtade min golfklubba själv!! Så kul att både Mamma och Pappa var hemma och fick vara med om detta. Dessutom är det en bra dag att ta sina första steg på för idag blir jag 13månader. Dubbelt grattis till mig idag :-)

Saga och Vilda, hann jag först??? Jag vet ju att er Pappa & syskon haft er i hårdträning för att ni skulle hinna före mig....

fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!!

Glad midsommar vänner :-)

Titta vad jag och Mamma gjort nu på morgonen....
Ja, Mamma gjorde det mesta men jag har haft en viktig roll i skapandet. Jag har provsmakat allt så vi inte stoppat i saker av fel kvalité ;-)

Kram på er!

tisdag 19 juni 2012

Frissan

Vad tycks om min morgon frissa?
Mamma och Pappa skrattar åt mig :-/

måndag 18 juni 2012

Köpenhamn zoo

Idag har jag varit på Köpenhamn zoo med Mamma och mina vänner Axel, Adam och deras Mamma. Elefanterna och kossorna var det mest spännande tyckte jag!
Men i shoppen valde jag pandan alldeles själv och den är så mysig att gosa med. Nu sitter vi på tåget på väg till Dösjebro och där väntar bilen på att få ta oss hem till Pappa som vi saknat idag!

torsdag 14 juni 2012

På väg...

På väg till Faster Klara och Andreas <3
Vi ska titta på Sverige-England imorgon. Spela lite fotboll ska vi också och busa en hel del, tror jag :-)


måndag 11 juni 2012

Missat

Hej vänner!!
Jag har missat att informera er om vad som händer om dagarna. Pappa har semester så jag har inte haft tid helt enkelt ;-)
Vi kramas, busar, gräver, gungar och hittar på massa annat skoj...
Sen fick jag och Mamma en dag då vi busade med kompisarna Sebastian & Charlie :-) då fick jag testa att åka cykel för första gången. Det var jätte kul!!

Här kommer lite bilder så ni ser hur kul och mysigt vi har det... Tjingeling

lördag 2 juni 2012

Barsebäcks hamnkrog

Familjen Tihof är ute och äter ikväll!
Det går jätte bra, jag är hur snäll som helst ;-)