lördag 25 februari 2012

Nyklippt

Mamma och Pappa klippte mig lite idag. Kul tyckte jag, jag fick ju bada efteråt :-)
Idag ska vi till Farmor och dit kommer också Mormor och Morfar så då gäller det att visa hur söt och snäll man är ;-)

torsdag 23 februari 2012

Lite spännande

Lite spännande är det när Mamma sänkt min säng... Kanske sover jag bättre också???

måndag 20 februari 2012

Söt kille

Idag har jag hittat en söt kille att pussa på :-) Mamma trodde hon skulle få bildbevis på pussarna, men det låter jag henne inte få! Men visst är han fin min kompis ;-)

söndag 19 februari 2012

Glad

Så här glad blir man när man blir kallad stor pojke. Jag visade Pappa mitt senaste framsteg när han pratade med Farmor i telefon :-) Pappa fattade först inte vad det var han bevittnat men tur e att Mamma tjuvlyssnade på samtalet.
Pappa säger: Fred kröp precis fram till mina fötter satte sig upp och sträcker sig efter mig. Han vill upp :-) Nawww

Mamma säger: Satte han sig upp själv?

Pappa säger: Oj, vi bevittnade visst ett nytt framsteg hos Fred här nyss. Sätta sig upp själv har han inte gjort tidigare...

Äntligen har både P&M förstått att jag kan och då blir jag så här glad och stolt över mig själv!!

torsdag 16 februari 2012

Slappar

Slappar lite med Mamma i soffan efter babysim. Det var som vanligt kul. Mamma har nu anmält mig till steg 2 i sim, det roliga kommer alltså att fortsätta :-)

tisdag 14 februari 2012

Morgon lek

Idag har vi träffat kompisar, äntligen! Jag och Mamma fick många dagar själv förra veckan pga att jag blev sjuk. Mamma är ju inte den roligaste att leka med alltid. En som är rolig och leka med det är min kompis Jakob ;-) visst är vi fina killar!
Vi lekte även med Emma och Stella idag och dom har vi inte träffat på läänge så det var kul och se hur flickorna växt.

Nu ska jag leka med mina kusiner Anton och Keva :-)

söndag 12 februari 2012

Det är Pappa

Det är Pappa som gäller idag!!
När han är ute ligger jag vid dörren och tittar efter honom och blir lite frustrerad för att han inte hör mig :-/
Mamma vill jag helst inte vara hos. Men när hon skar sig i fingret gav jag henne en liten kram för att visa att jag tycker om henne lite ändå ;-)

lördag 11 februari 2012

Vi killar...

Jag och Pappa skruvar lite... Det är bra killgöra en lördag morgon :-) som ni ser är jag en mycket bra assistent!

fredag 10 februari 2012

torsdag 9 februari 2012

Vill inte ha frukost

Idag ville jag inte äta frukost :-( Mamma tycker det är skönt att jag iaf åt en flaska välling inatt.
Sen orkar jag gå på upptäcktsfärd i huset och det är ju också bra :-) Trappan är kul och leka med. Man kan lägga bää däruppe och sen plocka ner honom ;-)

onsdag 8 februari 2012

Sjuk

Natten har inte varit rolig. Jag vaknade och kräkte flera gånger. Mamma har tvättat tre fulla maskiner idag bara för att städa upp efter natten. Idag vill jag bara äta gröt och lite välling. Sover rätt mycket och tycker det är viktigt att Mamma är nära. Mamma säger att när man är sjuk så är det okej att leka med fjärrkontrollen :-)
Nu ska jag mysa med Mamma...

tisdag 7 februari 2012

Pappa kommer snart

På min och Mammas, idag, kvällspromenad ringde Pappa. Han berättade för Mamma att han var på väg hem :-) När jag fick höra vad Pappa hade att säga blev jag så här glad!!!
Vi hann precis innanför dörren här hemma och direkt efter oss kom Pappa. Jag flippade lite och fick skrattanfall när jag hörde honom.., Han är BÄST min Pappa <3

måndag 6 februari 2012

Stor kille

Nu när jag är en stor kille med tänder så måste man borsta dom morgon och kväll. Jag är som vanligt duktig och tycker det är helt ok att Mamma el. Pappa borstar tänderna om det inte tar för lång tid. För att det ska vara lite extra kul har jag fått en häftig tandborsthållare av några vänliga själar. Här hänger min tandborste! Visst är den fin ;-)

söndag 5 februari 2012

Fikamys

Idag har vi fikat och myst hemma hos Farmor och Hedda. Pappa och jag hade väldigt roligt åt Mamma när hon kallade mig Hed.
Mamma är väldigt förvirrad på alla namn i vår familj och förra veckan hette Hedda - Fredda. Ibland heter jag Ralf el. Johan. Som ni ser på fotot nedan är det bara att skratta och rynka på näsan åt Mamma när hon förvirrar sig i namndjungeln..

Jaja, tack för idag Farmor det var mysigt att träffa dig och Hedda!

torsdag 2 februari 2012

Matsedel

Dagens kvällsmat bestod av. Mammas kokta lax dränkt i citronsaft, potatis- och ärtmos, till efterrätt fick jag jordgubbar :-) Mamma har börjat så smått göra lite mat till mig. Jag gillar det verkligen och jag gapar innan jag tuggat färdigt det som är i munnen..
Idag vet jag att hon gjorde köttfärsås som jag ska få prova imorgon :-)

Imorgon är det fredag och det är Woohooo har mina föräldrar lärt mig ;-)

Huligan

Morgonens huligan!! Jag ålar mig runt på övervåningen och hittar på bus :-)
Idag ville jag upp tidigt på morgonen och äta frukost med Pappa. Mamma gillade inte det och har hittat flera anledningar till varför det inte skA göras om... Jag ska se om jag håller med henne, det får tiden utvisa..