onsdag 31 augusti 2011

Kompisar

Dom senaste dagarna har jag träffat många kompisar och det har varit jätte mysigt.

I Lördags träffade jag Axel som var oerhört snäll mot mig. Han gav mig nappen när jag var ledsen och han fixade fram tallrik, sked och burkmat till mig när Mamma frågade mig om jag ville ha mat ;-)

Axel och jag kommunicerar :-)

I måndags åkte mamma och jag hem till Sebastian och hans mamma Angeliqa. Dit kom min tjej Viola och hennes mamma också. Det var mycket trevligt!!

Sebastian och jag på filten, vi fann varandra snabbt

Här är jag och Viola. Hon rör sig snabbt och är rätt hårdhänt så hennes mamma Marie är vaksam ;-)

Sen har jag även träffat Farmor och Mormor och Morfar och det är alltid lika roligt!!

Mamma och Pappa tycker om fotboll och det gör jag med :-)


Nej nu måste jag avsluta för jag blev lite kinkig... Kram på er



fredag 26 augusti 2011

Malin på BVC

Tjolahopp!!
Idag har jag varit på 3månaders kontroll hos Malin på BVC. Jag blev ju 3månader igår :-) Malin är en jätte snäll tjej som jag brukar flörta lite med... hon väger och mäter mig, det är helt OK för sen pratar hon med mig lite och jag tycker det är så kul. MEN idag var hon inte snäll! Hon gav mig två sprutor idag, en i varje lår. OJOJOJ så ledsen jag blev.. och när jag slutat gråta så trodde Malin att hon skulle prata lite med mig.. men jag ville inte det, ABSOLUT inte!! Hon gjorde ju ajaj med mig... :-( 

När jag kom hem fick jag lite alvedon och mat av Mamma. Nu sitter jag i min babysitter och leker och stojar och har mig. Inte märker Mamma att jag är på
sämre humör och det är ju skönt, nu hoppas vi att det håller sig så här resten av dagen.



bild på glad kille tagen 11.30 26/8
Jaha vikt och längd Fred när ska du berätta om det undrar ni nu...så jag ska inte hålla på det längre. 
7120g och 67cm 
Ja det pekar uppåt på kurvan :-)  

Förresten, ser ni min rosa nalle hon har fått ett namn nu. Det är Doggelina och henne gillar jag mycket! Tack fam Fredlund :-)

söndag 21 augusti 2011

Det händer mycket nu!

Ja nu går det undan!
Mamma har konstaterat att när jag väl sätter igång att krypa coh senare springa kommer hon och Pappa inte få en lugn stund. Jag är sååå nyfiken och vill gärna vara med hela tiden. Lägger dom ner mig gör jag mitt bästa för att resa mig upp. Jag ser ut som ett V där jag ligger och försöker komma upp...

Imorse när Mamma och Pappa åt frukost så upptäckte jag också att jag kan från ryggläge lägga mig på högersida, sen till ryggläge och till vänster sida. Oj bara så där... det blir mycket roligare i gymmet då.
Jaha, undrar ni finns det bildbevis?
SJÄLVKLART!!

Utgångsposition

Här har jag rullat över på vänstersida och tittar på Mumintrollet..

Högersidan fick Mamma och Pappa inte med... för dom kopplade inte så fort vad som hände :-)

Här är ännu ett bevis på att jag börjar bli stor.
Vi provade sittvagnen när vi var hos Mormor och Morfar i Fredags. Det var jätte kul. Ni vet att jag får snart inte plats i liggvagnen för jag är så lång. Så därför var det bra att ha testat om sittvagnen fungerar och det gör den. Så om en månad el. två kan vi använda den...

Mormor och Morfar passade mig i Fredags ett par timmar. Jag hade det jätte bra! Mamma var lite orolig innan hon hade lämnat mig. Men det är väl så det ska kännas för en Mamma när hon lämnar bort sin son första gången. Hemma hos Mormor och Morfar var där även annat folk bla. Andrea Mormors lilla syster. Hon var rolig och mysig.

Andrea och jag pratar

Jag äter gärna på allt som kommer i min närhet, Mammas och Pappas händer, tröjor, Doggelina, Teddy, mina egna händer osv. Jag har även börjat dreggla en massa så vi tror ev. att där kan vara lite tänder på G.

Stor och glad kille :-)

Ni hör ifrån oss på fredag igen. Då ska jag på 3mån kontroll, vi uppdaterar då med vikt och längd. Då ska jag även få vaccinations spruta... undras om det gör ont??

Puss och kram på er!

söndag 14 augusti 2011

Åter till vardagen igen..

Hej alla glada!

Nu har vi gjort en vardagsvecka och den har vi tagit oss igenom bra. Pappa har jobbat och tyckte det var helt ok att gå tillbaka till jobb. Han fick en lugn start då alla ännu inte är tillbaka från semestern. Men imorgon är det andra bullar :-)
Mamma och Jag har haft det bra hemma. Jag har haft någon kinkig dag och testat Mamma lite men hon är rätt envis hon med... Veckan som kommer är det verkligen fullt upp. Vi ska bla träffa två vänner till Mamma som hon inte träffat på länge 6mån resp. 11år (ja ni läste rätt) och det ska bli såå spännande.

Här kommer lite foton från veckan som gått...

Jag har hittat Teddy och han har blivit en bra kompis..

Teddy är jätterolig!!

Jag, Pappa och Teddy tittar på tv

Pappa fick mata mig innan jag skulle gå och lägga mig i lördagskväll för Mamma drack ett glas vin :-)

Har ni sett så cool jag är i hatt ;-)

Nu måste jag äta för jag är såååå hungrig så tjingeling!

söndag 7 augusti 2011

Sista dagen..

Jaha, då har Pappas sista semesterdag kommit.
Det känns ändå bra för vi har haft det såå mysigt tillsammans.
Jag har utvecklats jätte mycket under dessa 5 veckorna. Pratar massor gör jag! Speciellt på morgonen, då skrattas det och pratas för fullt. Så mycket att jag slocknar igen efter en timme :-)
Sover gott på natten det gör jag också. Mamma ger mig mat runt 21-21.30 sen är det natti natti och nästa gång jag vaknar och vill ha mat är runt 5-5.30 sen sover vi i 3h till :-)

Mamma tycker att jag har blivit lite väl mycket sällskapssjuk på så sätt att jag gärna ligger i Pappas el. Mammas famn. Så hon är lite orolig för hur hon ska orka bära på mig när vi är själv hemma om dagarna. Jag är ju inte direkt lätt att gå och bära på ;-)

Nu lite bilder från vår sista semestervecka...

I Karlskrona och väntar på att Moster Karlotta ska hämta upp oss.

Mamma, Jag och minsta kusinen Vilda

Mina stora kusiner är väldigt glada för mig och roar mig mycket

Här är vi uppradade för foto time :-)

Ser ni så glad jag är, precis som tiger ;-)

Vi har ätit pizza på strandpromenaden. Det var mysigt!

Ser ni så stor jag är! Jag står, iaf när jag får luta mig mot Mamma ;-)

Tjingeling!!